SONAX TÜRKİYE, SONAX'IN ALMANYA'DA BULUNAN GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

SONAX TÜRKİYE, SONAX'IN ALMANYA'DA BULUNAN GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Sonax Türkiye Genel Distribütörü Auton Otomativ A.Ş, bir grup Sonax bayisi ile birlikte Sonax Almanya Genel Merkezini ziyaret etti.

16 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Almanya iş gezisinde Sonax Türkiye ekibi, ilk olarak Cuma ve Cumartesi günleri Munih kentindeki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

19 Ekim pazartesi günü Sonax Almanya yetkilileri tarafından karşılanarak, Munih'deki bazı Sonax Uygulama Merkezlerine birlikte ziyaretler gerçekleştirildi. Ardından Sonax Genel Merkezinin bulunduğu Neuburg'a hareket edildi.

20 Ekim Salı günü Sonax Gmbh Genel Yönetim ve Üretim Merkezi önündeki direğe çekilen Türk bayrağı eşliğinde, Sonax Almanya müdürleri tarafından bina önünde resmi bir karşılama töreni düzenlendi.

Sonax’ın tarihi, üretim aşamaları, Arge labaratuvarları, Almanya pazarındaki ekonomik faaliyetler ve hedefler hakkında ekibimize sunum yapıldı. Sonax'ın Üretim ve Arge Tesislerinde ekibimiz için hazırlanan, Sonax üretim mühendisleri eşliğinde özel fabrika gezisi düzenlendi. Öğleden sonra ise Sonax Eğitim Merkezinde 2015 ve 2016 yıllarında piyasaya sürülmesi planlanan yeni nesil Sonax ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Günün sonunda ise özel olarak hazırlanan akşam yemeği eşliğinde Sonax Türkiye ve Sonax Almanya ekipleri bir araya gelerek, oluşan samimi ortamda birbirlerini daha da yakından tanıma fırsatı buldular. Beş gün süren gezinin ardından Sonax Türkiye ekibi, 21 Ekim Çarşamba günü markalarını yerinde görmenin ve yakından tanımanın vermiş olduğu mutluluk, yüksek bir moral ve yeni bir sinerjiyle Türkiye'ye döndüler.

Türkiye’de 2000 yılının başına kadar bugünkü profesyonel anlamda araç temizlik, bakım ve koruma hizmetleri sunan modern işletmeler yoktu. Sadece oldukça iptidai şartlarda çalışan, personelin eğitimsiz olduğu, herhangi bir hizmet standardı olmayan, çoğunlukla arap sabunu ve fırçayla araç temizleyen oto yıkamacı olarak lanse edilen no name iptidai işletmeler vardı.

DEVAMINI OKU

İLETİŞİM

  • +90 (232) 461 6761
     
  • +90 (232) 461 6762
     
  • info@sonaxbornova.com
     
  • Kazımdirik Mah. 421 Sok. No:2 Keresteciler Sitesi /Bornova / İZMİR